D-Tape®

D-Tape® voor als het echt goed moet zijn

D-Tape® is een veelzijdige professionele tape. De kern van de tape is een ijzersterke linnenlaag met een hoogwaardige polyethyleen toplaag. Hierdoor is de tape olie- en waterbestendig en bijzonder geschikt voor zowel noodreparaties als allerlei permanente verbindingen.De zachte en soepele tape scheurt u makkelijk af in de breedterichting. Maar vergis u niet! In de lengterichting is het een echte krachtpatser.

D-Tape® is onder vrijwel alle omstandigheden een uitstekende tape. Zowel bij zeer hoge of uiterst lage temperaturen houdt D-Tape® alles bij elkaar. De tape is bovendien weer- en UV-bestendig.De polyethyleen toplaag maakt D-Tape® bestand tegen schuren, water, vocht en opper­vlakkig contact met de meeste oplosmiddelen. De krachtige rubber lijmlaag zorgt voor een betrouwbare hechting, óók op lastige ondergronden zoals hout of stucwerk. Er zijn 3 kwaliteiten D-Tape®:

D-Tape® Permanent
D-Tape® Permanent is bedoeld voor permanente verbindingen op de meest uiteenlopende ondergronden, zelfs als deze onregelmatig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan metselwerk. Deze tape is sterk, soepel maar door zijn toplaag uitstekend bestand tegen water. Dat maakt de tape uitermate geschikt voor zandstraalwerk, het verzegelen van containers, het afplakken van ventilatie­kanalen, lassen, repareren, kleurcodering tijdens het bundelen, enzovoorts. Verkrijgbaar in  7 kleuren.

D-Tape® Verwijderbaar
D-Tape® Verwijderbaar kan van de meeste ondergronden binnen 14 dagen gemakkelijk verwijderd worden zonder lijmresten achter te laten. De tape is goed bestand tegen vocht en heeft een hoge kleefkracht. Toch kunt u de tape makkelijk afrollen en met de hand afscheuren. Wel zo makkelijk bij een snelle reparatie of als iets tijdelijk goed vast gezet moet worden. Deze ‘alleskunner’ mag niet ontbreken in uw werkplaats of gereedschapskist. Verkrijgbaar op aanvraag in het zwart, grijs en wit.

D-Tape® Stage Gaffer
Een perfect mat oppervlak voor de meest veeleisende toepassingen. De tape is eenvoudig af te rollen en aan te brengen in diverse vormen en op de meeste ondergronden. U kunt de tape makkelijk met de hand afscheuren in zowel de lengte- als de breedterichting. Zeer goede kleefkracht op de meest uiteenlopende ondergronden. En in de meeste gevallen kunt u de tape verwijderen zonder dat er lijmresten achter blijven. De D-Tape® Stage Gaffer is bovendien slijtvast, beschrijfbaar en waterproof. Kortom, de ideale tape om te gebruiken bij bijvoorbeeld het op- en afbouwen van podia. Verkrijgbaar op aanvraag in het zwart, grijs en wit.