FAQ

Browse F.A.Q. Topics

algemeen

 • Ik heb een (technische) vraag. Waar kan ik terecht?
  Voor alle vragen kunt u ons bereiken met het contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
  De gegevens die u via deze website verstrekt, worden door ons vertrouwelijk behandeld. Conform de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd.
 • Wie of wat is Deltafix Professional Line?
  Deltafix Professional Line is onderdeel van Deltafix International. Dit bedrijf is ruim 35 jaar specialist in zelfklevende tapes. Door die ervaring en de grote volumes kan Deltafix zeer scherpe prijzen bieden. Lees meer over ons.

D-Tape®

 • Hoe kan ik mijn ervaringen met D-Tape® delen?
  Wij horen graag welke ervaringen u met D- Tape® heeft gehad. Vertel ons waarvoor u D- Tape®  heeft gebruikt en of u tevreden bent met het resultaat. U kunt uw ervaring met ons delen door het contactformulier in te vullen.
  De gegevens die u via deze website verstrekt, worden door ons vertrouwelijk behandeld. Conform de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd.
 • Is D-Tape® UV-bestendig?
  Afhankelijk van de kwaliteit van de constructie en de gebruikte componten zijn zelfklevende tapes langer of korter bestand tegen UV-licht. Onder invloed van UV-straling verandert de soepelheid en de kleefkracht van de tape.
 • Hoe kun je D-Tape® het beste bewaren?
  Onder normale opslagomstandigheden (geen directe blootstelling aan sterk UV-licht, grote temperatuursverschillen, veel stof en of veel vocht) zijn dit soort tapes het langste houdbaar.
 • Laat D-Tape® lijmresten na?
  Afhankelijk van de hoeveelheid directe UV-straling en de temperatuurverschillen kunt u D-Tape® na 14 dagen nog verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven.
 • Hoe lang is D-Tape® houdbaar?
  Bij opslag onder normale omstandigheden is D-Tape® minimaal 1 jaar houdbaar voordat de kleefkracht langzaam vermindert.
 • Wat is het verschil tussen D-Tape® Permanent, Verwijderbaar en Gaffer?
  De permanente versie is de sterkste tape en heeft de grootste directe kleefkracht. De D-Tape® Verwijderbaar is, zoals de naam al zegt,  na langere tijd nog gemakkelijk te verwijderen. De Gaffer kwaliteit is mat van kleur en is binnen 14 dagen schoon verwijderbaar.
 • Waarom is D-Tape® zo sterk?
  De kern van goede tapes bestaat uit versterkt textiel. In het geval van D- Tape® is dit ijzersterk linnen. Hoe meer draadjes linnen per inch (2,54cm) hoe sterker de tape. Zowel de permanente als de verwijderbare D-Tape® zijn 70 mesh. Dat wil zeggen dat er 70 linnen draadjes in de lengte- én in de breedterichting zitten per inch. De D-Tape® gaffer heeft zelfs 80 mesh. Ter vergelijking: bij de meeste tapes is dit slechts 5 tot 35 mesh. En dat is nu precies het verschil tussen middelmatig en uitstekend.
 • Waarom zit D-Tape® niet meteen muurvast?
  Dit is een beetje een technisch verhaal. Daarvoor moeten we eerst uitleggen dat er globaal genomen 3 verschillende soorten belijming zijn voor plakband. Namelijk: - hotmelt - acrylbelijming - rubbersolvent Hotmelt is verrweg de goedkoopste belijming. Veel mensen denken dat dit erg goed plakt, omdat het meteen goed vast zit. Het enige jammere is dat het ook erg snel weer loslaat. Meestal op het moment dat dat niet de bedoeling is. Acrylbelijming plakt iets beter en is wat bestendiger. De beste soort belijming is rubbersolvent. Deze belijming lijkt in eerste instantie niet goed te plakken, maar is uiteindelijk de sterkste en meest duurzame belijming. Kortom, het geheim van D-Tape®.
 • Waarvoor kun je D-Tape® gebruiken?
  Eigenlijk zijn de mogelijkheden voor het gebruik van Delta 1 Tape™ bijna oneindig. Je kunt met de tape dingen vastzetten of plakken. D-Tape® is ook handig voor het repareren van van alles, binnen of buiten. Ook als iets (tijdelijk) afgeplakt en beschermd moet worden tegen stof, vuil of vocht is D-Tape® ideaal. Bij installatiewerk kan de tape gebruikt worden voor het bundelen of het kleurcoderen. Ook voor lassen en als bescherming tijdens het zandstralen kun je niet zonder deze tape.
 • Waar kan ik D-Tape® kopen?
  Deltafix Professional Line heeft een netwerk van dealers over het hele land. Met de Dealer Locator vindt u altijd een dealer bij u in de buurt.

dealers

 • Hoe kan ik als dealer een sample aanvragen?
  Dat doet u eenvoudig door het contactformulier in te vullen en bij opmerkingen te vermelden dat u een sample wilt ontvangen. Wij nemen dan even contact met u op. De gegevens die u via deze website verstrekt, worden door ons vertrouwelijk behandeld. Conform de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd.
 • Hoe word ik dealer van D-Tape®?
  Vul daarvoor het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Dan bespreken we samen met u wat de mogelijkheden zijn. De gegevens die u via deze website verstrekt, worden door ons vertrouwelijk behandeld. Conform de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd.
 • Is er marketingmateriaal beschikbaar voor dealers?
  Jazeker, u kunt hier fotomateriaal en folders vinden en downloaden. U moet uzelf wel eerst registreren om de downloads te kunnen zien. Zodra u uw gegevens ingevuld heeft, krijgt u een bevestigingsmail en uw inloggegevens. De gegevens die u via deze website verstrekt, worden door ons vertrouwelijk behandeld. Conform de bepalingen in de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd.
 • Waar kan ik D-Tape® kopen?
  Deltafix Professional Line heeft een netwerk van dealers over het hele land. Met de Dealer Locator vindt u altijd een dealer bij u in de buurt.