Over ons

D-Tape® is een product van Deltafix Professional Line, onderdeel van Deltafix International. Deze onderneming is in 1977 opgericht als een divisie van het Amerikaanse bedrijf Avery Dennison. De driehoek in het logo van Deltafix herinnert nog aan het vroegere moederbedrijf.

In 1979 werd Deltafix zelfstandig en kwam alles in een stroomversnelling. Naast allerlei tape is Deltafix zich ook gaan richten op andere bevestigingsmaterialen.

Deltafix in de 21ste eeuw
Tegenwoordig speelt Deltafix een actieve en steeds grotere rol op de Europese doe-het-zelf en professionele markt. Deltafix heeft een indrukwekkend assortiment van ruim 5000 producten. Waarbij de nadruk ligt op voorverpakte zelfklevende producten en bevestigingsmaterialen.

Naast de standaardlabels is Deltafix gespecialiseerd in maatwerk. Al onze producten kunnen voorzien worden van uw huisstijl. Bij grote volumes zijn zelfs volledig doorontwikkelde totaalconcepten mogelijk. Kortom, Deltafix zorgt voor het hele traject: van idee tot compleet ingerichte winkel.

Ervaring, service en kwaliteit
Deltafix heeft meer dan 30 jaar ervaring. We sturen dagelijks vanuit Hoofddorp duizenden pakketten naar winkels en ketens in Nederland en ver daarbuiten. Door onze excellente logistieke processen heeft Deltafix een uitleveringsgraad van meer dan 99 procent. En daar zijn we trots op!

Deltafix is een relatief klein bedrijf. Daarom zijn wij nog in staat om onze klanten ouderwetse en persoonlijke service te bieden. En onze producten hebben een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Daarvoor hebben we ook diverse onderscheidingen gehad.